06 December 2010

Betul ker u sayang i ????

Saya suka tengok jari awek saya... Cantik betol... Sungguh!Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah...Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh!Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak.... Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever..

Saya suka tengok body awek saya.... Cantik betol... Sungguh!Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...

Saya sedih tengok awek saya tak tido, tak makan rindu kat saya...Saya pun macam tu jugak, problem yang sama..Die tanya apa ubatnya? Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib Tapi die tak kata satu aper pun...Berdosanye saya....


Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumper die giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti.. 

2 comments:

tasbih rindu said...

ana suke nii..beri pengajaran & iktibar...

~ aBaNgBeCa ~ said...

@tasbih rindu banyak lagi ana...tp malas lar nak post kat sini...mood jiwang belum sampai lagik kut....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...