03 January 2011

Gambar Siti Nurhaliza Zaman Anak Dara

Tak silap gambar ni tahun 2002, masa tu aku sekolah menengah lagi. Ni gambar masa Hari Raya Aidilfitri kat Kuala Lipis, tapi masa ni cousin aku yang kasi gambar ni kat aku sebab aku tak ikut dia beraya rumah Siti Nurhaliza.

Masa ni Siti Nurhaliza memang tengah top meletop-letop gitu. Dah la cantik, single pulak tu. Memang jadi anak dara paling meletop di Kuala Lipis la. Hehe. Tiap-tiap tahun Hari Raya Aidilfitri pagi-pagi lagi dah peminat berkumpul depan rumah dia nak beraya. Bukan nak makan sangat pun, nak jumpa Siti je. Paling gempak bila peminat dari Sabah Sarawak pun sanggup bertandang dari jauh!

Gambar-gambar ni jadi kesayangan mak aku sebab mak minat sangat Siti Nurhaliza semenjak mula-mula Siti menang Bintang RTM dulu lagi.

Nak simpan dalam blog gambar lama ni share dengan korang. Peace ^^

Sumber: sweet-ants



 

4 comments:

sabree hussin said...

wah.. .ada simpan satu album ke

Saadon Zubir (adikacu) said...

bini org...

.sweet-ants. said...

hye.. tq repost entry sy kt cni.. ;)

Anonymous said...

hello!,I like your writing very so much! share we be in
contact more about your post on AOL? I require a specialist on
this space to solve my problem. May be that's you! Having a look ahead to see you.

My blog post :: capsiplex side effects

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...